Všichni tento recept asi znáte, většina ho i zkusila, já se konečně řadím mezi ně. Neřikám, že je to nejlepší "buchta" co jsem kdy pekla, ale chutná mi to o to víc, že je to zdravé /a nebylo toho hodně, takže jsem se tím nemohla přecpat/. :D
Tak si dáme stokrát omýlaný recept, i když každý se v něčem liší, ukradla jsem ho z FitFoodManic a malinko za chodu upravila, takže zde je má verze:
Ingredience:
-propláchnutá plechovka fazolí
-2 vejce
-1/3 hrnku mléka
-3 lžíce třtinového cukru
-3 lžíce kakaa
-1 celý prášek do pečiva (možná proto mi to tak krásně nabylo)
-lžíce mouky (měla jsem to trochu tekutější, než jsem očekávala)
-asi 70g čokolády
(používám docela levnou čokoládu z Kauflandu, má 52% a je výborná! -cca 25Kč-200g)
Postup:
Fazole rozmixujeme co nejvíce to jde, přidáme mléko, cukr, kakao, prášek do pečiva, vmícháme vejce a mouku, můžeme vmíchat nakrájenou čokoládu, já ji ale nasypala na povrch. Jak jednoduché!
Pečeme na 180°C shruba 25-35 minut.
brownies na nejsladší zástěrce z Anglie! |
Dobrou chuť! ;)
Já fazolové brownies miluju. Dělám je ještě s avokádem a mají parádní konzistenci. :)
OdpovědětVymazat